Nurmiprint Oy

Ilvesvuoren kehitys Nurmiprint Oy:n silmin

caseNurmiprint5.jpg caseNurmiprint4.jpg caseNurmiprint3.jpg caseNurmiprint2.jpg caseNurmiprint1.jpg

Nurmiprint Oy perustettiin Nurmijärvelle vuonna 1989, Kirkonkylän Punamullantielle. Vuonna 1999 toiminta siirtyi Kuusimäentielle, Kuusimäkeen. Ajatus siirtymisestä Ilvesvuoren yritysalueelle, omiin toimitiloihin, alkoi kypsyä vuonna 2004, jolloin ensimmäiset tontit olivat myynnissä.

Vuonna 2005 Nurmiprint teki tonttikaupat kunnan kanssa. Keväällä 2005 aloitettiin rakennustyöt ja jo syyskuussa päästiin muuttamaan uusiin tiloihin. Näin muistelee Nurmiprint Oy:n yrittäjä Raimo Niemelä, joka on seurannut yritysalueen kehitystä ikään kuin paraatipaikalta.

Alue oli tuolloin täysin rakentamaton, mutta päätöstä alueelle siirtymiselle tukivat vahva usko alueen tulevaisuuteen sekä sen logistinen sijainti.

Vuonna 2007 alkoivat naapuritontit täyttyä ja Nurmiprint alkoi saada naapureita. Sen jälkeen rakentaminen alueella on ollut nopeaa. Ilvesvuoren yritysalueen kehittyminen on tuonut uusia asiakassuhteita ja alueen tunnettavuus on lisääntynyt, toteaa Raimo Niemelä.

Alueen tulevaisuus näyttää hyvältä. Kasvukehitys on väistämätön hyvän sijainnin ja alueen laajenemismahdollisuuksien johdosta. Pääkaupungin läheisyys korostuu tulevaisuudessa vielä enemmän, visioi Raimo Niemelä.

www.nurmiprint.fi


Etusivulla: 1