DB Schenker Oy

Valmis maa-alue sopi DB Schenker Oy:n logistiikkakeskukselle

– Loistavan sijainnin lisäksi päädyimme Nurmijärvelle, koska kunnalla oli osoittaa meille valmis, kaavoitettu maa-alue. Sinne pääsi rakentamaan nopeasti. Myös kunnan vastaanotto oli erittäin lämmin, sanoo Suomen DB Schenker Oy:n kiinteistöjohtaja Marco Furu. Nurmijärven logistiikkakeskus on osa DB Schenkerin Suomen toimintojen uudelleensijoittamista pääkaupunkiseudulla.
 
Ilvesvuoren hyvä sijainti poissa ruuhkista ja hyvät tieyhteydet eri suuntiin ratkaisivat Nurmijärvelle tulon. Logistiikkakeskukseen on näillä näkymin tulossa maahantuonti- ja tukkukaupan asiakkaita ja pohjoispäähän erillinen varasto kemikaaleille.
 
DB Schenker Oy:n tiloista tulee jo alkuvaiheessa Ilvesvuoren suurin yksittäinen toimija ja näkyvä maamerkki. Paikallista työvoimaa rekrytoidaan mahdollisesti 20–30 henkilöä. Noin 25 000 neliön tilat otetaan käyttöön marraskuussa.
 
DB Schenker Oy on Deutsche Bahn AG:n, eli Saksan rautateiden kuljetus- ja logistiikkadivisioona. Se on
jo yksi maailman suurimmista logistiikkapalveluiden tarjoajista. Viime vuonna DB Schenker Oy:n liikevaihto oli lähes 20 miljardia euroa ja se työllistää noin 90 000 ihmistä 130 maassa.

http://www.schenker.fi


Etusivulla: 1